Over

Hallo, ik ben Eef! Wat leuk dat je meer te weten wilt komen over het meisje achter deze blog.

Ik ben Evelyn, ik ben 24 jaar oud en ik woon samen met mijn dochtertje Alice in een klein, gezellig appartementje in het boerengat van België dat ook wel West-Vlaanderen wordt genoemd. In november 2021 besloot ik om een nieuwe uitdaging aan te gaan; een eigen plekje creëren waar ik kan schrijven over mijn leven als student, het moederschap, mijn hobby’s, mental health en over allerlei onderwerpen omtrent een gezonde levensstijl.

Een meid die graag bijleert en zich bezighoudt met 101 dingen tegelijk? Yep, dat ben ik in een notendop. Stilzitten is niet mijn sterkste eigenschap en daarnaast zijn mijn interesses en hobby’s veel te uiteenlopend om te lanterfanten. Een groot deel van mijn tijd kruipt natuurlijk in het grootbrengen en opvoeden van mijn meisje, maar in mijn vrije tijd ben ik net een duizendpoot!

Alice is een klein, pittig dametje van 3 jaar oud dat als een vrolijke, hyperactieve stuiterbal door het leven gaat. Sinds mei 2021 gaat ze naar de kleuterschool en is het overdag lekker rustig in huis waardoor ik tijd heb om andere dingen te doen. Naast fulltime mama zijn volg ik de opleiding kleuteronderwijs via het afstandsonderwijs, houd ik me bezig met tekenen en schilderen, sta ik graag in de keuken en spendeer ik graag tijd in de sportschool.

The Healthy Student

‘The Healthy Student’ is een plekje waar ik vrij kan schrijven over mijn interesses, hobby’s, ervaringen en ideeën. Schrijven is altijd een grote uitlaatklep geweest voor mij en hoe mooi zou het zijn om anderen te inspireren of te motiveren met de dingen die ik graag doe? Mijn doel is dan ook om een gezellig toevluchtsoord te creëren voor anderen en mezelf. De onderwerpen die hier aan bod komen zijn enorm uiteenlopend, maar het voelt goed om iets te doen waar ik energie en plezier uithaal.

Ik wens je veel plezier op mijn blog en aarzel niet om mij te contacteren als je een vraag, suggestie of opmerking hebt.

Liefs, 
Evelyn ♡

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © The Healthy Student. Made with by OddThemes